Project de Parels

Project de Parels

Wie droomt er niet van om te wonen aan zee? Een groot deel van de Belgen koestert ooit deze droom en benijdt de kustbewoners dat ze er geboren zijn of intussen ‘aanspoelden’. Terecht, want wie ooit geproefd heeft van het genot om dichtbij de Noordzee te wonen wil er nooit meer weg.

Het project Blauwe Parel realiseert niet alleen deze droom maar voegt er nog belangrijke unieke accenten aan toe.

Het nieuwbouwproject is gelegen aan de spuikom te Oostende/Bredene. Het vormt de overkoepelende naam voor de diverse residenties die op de site komen. Residentie 't Zand, Oesterparel, Silver Sands en White Sands zijn uitverkocht. Residentie Waterweelde heeft nog één appartement te koop.

In 2023 starten we met de bouw en de verkoop van ons nieuw project de Parels: dit zijn 3 nieuwe residenties.

Fotogallerij

Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene

 

Locatie

OSTENDIALAAN 21 - BREDENE

Rustig wonen in een appartement op de Spuikom-dijk

Uw appartement op de dijk aan de Spuikom is omgeven door groen en water en omringd door wandel- en fietspaden. Het uitzicht is ronduit spectaculair: het stadscentrum, de haven van Oostende en vooral de Spuikom: 80 ha watersportoase, natuurpracht en recreatiegebied. Dit wil ook zeggen dat er geen aanpalende woningen bijkomen.

Centraal gelegen appartement in een zee van cultuur en natuur

Het Casino Kursaal en de Wellington-renbaan, het Thermae Palace en de golflub, de jachthaven en de luchthaven van Oostende. In Oesterparel zit u middenin het mondaine kustleven. Snuif de sfeer van de jachthaven op, koop verse garnalen op de pier of ga shoppen in de winkelstraten. U woont in een centraal gelegen appartement. En vanop uw terras ziet u de Noordzee – op wandelafstand – en de weidse polders met hun groene vlaktes.

Bredene, ooit de campinggemeente van de Vlaamse Kust, groeide uit tot een springlevende jonge zuster van Oostende. Netheid, veiligheid, uitstekende dienstverlening met een moderne infrastructuur zorgden voor een verdubbeling van de bevolking de jongste twintig jaar.

Partners

Architectenbureau

architecten Ostendia

Kwaliteit is de rode draad in nieuwbouwproject Oesterparel. U krijgt toparchitectuur en kwalitatief hoogstaande leveranciers, een aannemer met een uitstekende reputatie en grondige werfopvolging ter plaatse. Bovendien staat duurzaamheid centraal in dit exclusief vastgoed. Alle materialen zijn perfect bestand tegen de invloeden van zon en zee, zodat uw investering ook rendeert op lange termijn.

Bouwheer: Ostendia Groep

Ostendia Groep

De Ostendia Groep is een samenwerkingsverband tussen vier ervaren projectontwikkelaars. De aannemer uit Oostende beschikt over een traditie van meer dan 100 jaar bouwen aan de kust.

Verkoop: Groep Caenen

groep Caenen Bredene

Groep Caenen beschikt over professionele medewerkers en is gekend als een betrouwbare specialist in vastgoed aan de Kust. Hun knowhow en beroepsfierheid garanderen kopen met vertrouwen op lange termijn, ook voor beleggers.

Niels Roelens, verkoop organisatie
niels@groepcaenen.be

Contacteer ons

Wil je graag meer info?

Ben je geïnteresseerd in onze nieuwe residenties en zou je graag wat meer info krijgen omtrent de oppervlaktes en prijzen van de appartementen, vul dan even ons contactformulier hiernaast in en we zullen je zo snel mogelijk contacteren.

Bezoek het verkoopskantoor op site:

Ostendialaan 21 - 8450 Bredene
(GPS-adres: Prinses Elisabethlaan 31-33)

Kantoor is open tussen 13:30 uur en 17:30 uur.
Woensdag en zondag enkel op afspraak.
059/ 44 10 44

Nieuwbouwproject Blauwe Parel © 2023 | Powered by Ostendia Construct NV | blauweparel@groepcaenen.be | Ondernemingsnummer: BE 0834 845 544