Residentie Bonaire

 
Residentie Oesterparel

Residenties Bonaire, Isla de Coiba en Santa Lucia

Wie droomt er niet van wonen aan zee?

De zuivere zeelucht, de openheid, de zon & horizon zien verdwijnen langsheen het water ...

Een groot deel van onze bevolking koestert de droom om aan zee te wonen, en benijdt kustbewoners dat ze er geboren zijn of intussen aangespoelden. Terecht, want wie ooit proefde van het genot om dichtbij de Noordzee te wonen wil er nooit meer weg.

Met het woonproject ‘De Blauwe Parel’ gelegen aan de Spuikom in Bredene / Oostende, voegen wij aan deze droom nog een extra dimensie toe. Tijdloze appartementen en grondgebonden woningen op een unieke locatie, omgeven door de rust van het water maar toch dichtbij het bruisende stadsleven.

Uw garantie op een dagelijkse vakantiesfeer.

Na de succesvolle verkoop van de eerste bouwfases en de grote vraag naar woningen en appartementen in Imbat I, Residentie Waterweelde, Residentie Oesterparel, Residentie 't Zand, Residentie Silver Sands en Residentie White Sands, bouwen wij nu aan onze nieuwe parel ‘Project De Parels’.

Dankzij de inzet van het architectenbureau WAB en ons team van ervaren onderaannemers verzekeren wij u een volwaardige afwerking van dit project, en een toplocatie om te wonen.

Wij laten u graag kennis maken met de nieuwe residenties Bonaire, Isla de Coiba en Santa Lucia.

Fotogallerij

Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene
Nieuwbouwappartement Bredene

Locatie

OSTENDIALAAN 63 - BREDENE

Rustig wonen in een appartement op de Spuikom-dijk

Uw appartement op de dijk aan de Spuikom is omgeven door groen en water en omringd door wandel- en fietspaden. Het uitzicht is ronduit spectaculair: het stadscentrum, de haven van Oostende en vooral de Spuikom: 80 ha watersportoase, natuurpracht en recreatiegebied.

Centraal gelegen appartement in een zee van cultuur en natuur

Het Casino Kursaal en de Wellington-renbaan, het Thermae Palace en de golflub, de jachthaven en de luchthaven van Oostende. In White Sands zit u middenin het mondaine kustleven. Snuif de sfeer van de jachthaven op, koop verse garnalen op de pier of ga shoppen in de winkelstraten. U woont in een centraal gelegen appartement. Op wandelafstand van de Noordzee en de weidse polders met hun groene vlaktes.

Bredene, ooit de campinggemeente van de Vlaamse Kust, groeide uit tot een springlevende jonge zuster van Oostende. Netheid, veiligheid, uitstekende dienstverlening met een moderne infrastructuur zorgden voor een verdubbeling van de bevolking de jongste twintig jaar.

Ligging Residentie Oesterparel

Indeling - Plannen - Prijzen

Om toegang te krijgen tot de plannen, prijzen en beschikbaarheid van uw toekomstig droomappartement, laat u uw coördinaten hieronder na, en krijgt u onmiddellijk toegang.

* Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens enkel om te communiceren over ons nieuwbouwproject Blauwe Parel. Meer info

Ligging Residentie Oesterparel

Partners

Architectenbureau

architecten Ostendia

Kwaliteit is de rode draad in nieuwbouwproject White Sands. U krijgt toparchitectuur en kwalitatief hoogstaande leveranciers, een aannemer met een uitstekende reputatie en grondige werfopvolging ter plaatse. Bovendien staat duurzaamheid centraal in dit exclusief vastgoed. Alle materialen zijn perfect bestand tegen de invloeden van zon en zee, zodat uw investering ook rendeert op lange termijn.

Bouwheer: Ostendia Groep

Ostendia Groep

De Ostendia Groep is een samenwerkingsverband tussen ervaren projectontwikkelaars. De aannemer uit Nieuwpoort beschikt over een traditie van bouwen aan de kust.

Freddy Declerck
CEO - Gedelegeerd bestuurder
Ostendia groep NV
freddy.declerck@ostendia.be

Verkoop: Groep Caenen

groep Caenen Bredene

Groep Caenen beschikt over professionele medewerkers en is gekend als een betrouwbare specialist in vastgoed aan de Kust. Hun knowhow en beroepsfierheid garanderen kopen met vertrouwen op lange termijn, ook voor beleggers.

Niels Roelens, verkoop organisatie
niels@caenen.be

Contact

Vraag uw gratis brochure aan

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.
Laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

verkoopskantoor op de site
Bezoek het verkoopskantoor op site:

Ostendialaan 21 - 8450 Bredene
(GPS-adres: Prinses Elisabethlaan 31-33)

Kantoor is open tussen 13:30 uur en 17:30 uur.
Woensdag en zondag enkel op afspraak.
059/ 44 10 44

Nieuwbouwproject Blauwe Parel © 2024 | Powered by Ostendia Construct NV | blauweparel@caenen.be | Ondernemingsnummer: BE 0834 845 544