Silver Sands

RESIDENTIE SILVER SANDS IS UITVERKOCHT

Residentie Oesterparel

Residentie Silver Sands

Wie droomt er niet van om te wonen aan zee? Een groot deel van de Belgen koestert ooit deze droom en benijdt de kustbewoners dat ze er geboren zijn of intussen ‘aanspoelden’. Terecht, want wie ooit geproefd heeft van het genot om dichtbij de Noordzee te wonen wil er nooit meer weg.

Het project Blauwe Parel realiseert niet alleen deze droom maar voegt er nog belangrijke unieke accenten aan toe. Het bouwproject Blauwe Parel is gelegen aan de spuikom te Oostende/Bredene.

Het vormt de overkoepelende naam voor de diverse residenties die op de site komen. Residentie Imbat is uitverkocht. Residentie Waterweelde is opgeleverd en heeft nog enkele appartementen te koop.
Residentie Oesterparel is opgeleverd en uitverkocht op 2 appartementen na. Residentie 't Zand wordt opgeleverd in augustus 2020 en is nagenoeg volledig uitverkocht.

Vandaar de opstart van deze nieuwe residentie.

Fotogallerij

Residentie Silver Sands
Residentie Silver Sands
Residentie Silver Sands
Residentie Silver Sands
Residentie Silver Sands
Residentie Silver Sands

Locatie

OSTENDIALAAN 61 - BREDENE

Rustig wonen in een appartement op de Spuikom-dijk

Uw appartement op de dijk aan de Spuikom is omgeven door groen en water en omringd door wandel- en fietspaden. Het uitzicht is ronduit spectaculair: het stadscentrum, de haven van Oostende en vooral de Spuikom: 80 ha watersportoase, natuurpracht en recreatiegebied.

Centraal gelegen appartement in een zee van cultuur en natuur

Het Casino Kursaal en de Wellington-renbaan, het Thermae Palace en de golflub, de jachthaven en de luchthaven van Oostende. In Silver Sands zit u middenin het mondaine kustleven. Snuif de sfeer van de jachthaven op, koop verse garnalen op de pier of ga shoppen in de winkelstraten. U woont in een centraal gelegen appartement. Op wandelafstand van de Noordzee en de weidse polders met hun groene vlaktes.

Bredene, ooit de campinggemeente van de Vlaamse Kust, groeide uit tot een springlevende jonge zuster van Oostende. Netheid, veiligheid, uitstekende dienstverlening met een moderne infrastructuur zorgden voor een verdubbeling van de bevolking de jongste twintig jaar.

Ligging Residentie Oesterparel

Indeling - Plannen - Prijzen

Residentie Silver Sands is uitverkocht.

Momenteel hebben we 2 nieuwe residenties in verkoop:
residentie Kos en residentie Santorini

In residentie Waterweelde hebben we nog 1 appartement te koop


Ligging Residentie Oesterparel

Partners

Architectenbureau

architecten Ostendia

Kwaliteit is de rode draad in nieuwbouwproject Silver Sands. U krijgt toparchitectuur en kwalitatief hoogstaande leveranciers, een aannemer met een uitstekende reputatie en grondige werfopvolging ter plaatse. Bovendien staat duurzaamheid centraal in dit exclusief vastgoed. Alle materialen zijn perfect bestand tegen de invloeden van zon en zee, zodat uw investering ook rendeert op lange termijn.

Bouwheer: Ostendia Groep

Ostendia Groep

De Ostendia Groep is een samenwerkingsverband tussen ervaren projectontwikkelaars. De aannemer uit Nieuwpoort beschikt over een traditie van bouwen aan de kust.

Freddy Declerck
CEO - Gedelegeerd bestuurder
Ostendia groep NV
freddy.declerck@ostendia.be

Verkoop: Groep Caenen

groep Caenen Bredene

Groep Caenen beschikt over professionele medewerkers en is gekend als een betrouwbare specialist in vastgoed aan de Kust. Hun knowhow en beroepsfierheid garanderen kopen met vertrouwen op lange termijn, ook voor beleggers.

Niels Roelens, verkoop organisatie
niels@caenen.be

Contact

Vraag uw gratis brochure aan

U bent geïnteresseerd en wenst meer info, een afspraak voor bezoek aan ons nieuwbouwproject of een gedrukte brochure per post ontvangen.
Laat hier uw gegevens na en we contacteren u vrijblijvend.

verkoopskantoor op de site
Bezoek het verkoopskantoor op site:

Ostendialaan 21 - 8450 Bredene
(GPS-adres: Prinses Elisabethlaan 31-33)

Kantoor is open tussen 13:30 uur en 17:30 uur.
Woensdag en zondag enkel op afspraak.
059/ 44 10 44

Nieuwbouwproject Blauwe Parel © 2023 | Powered by Ostendia Construct NV | blauweparel@caenen.be | Ondernemingsnummer: BE 0834 845 544